Hlavní obsah

Muž vyskočil z auta za jízdy po dálnici D1

– Mirošovice • Aktualizováno
Novinky, Petr Nový

V neděli brzy ráno vyjížděli středočeští záchranáři k neobvyklé dopravní nehodě na 21. kilometru dálnice D1. Z auta tam vyskočil opilý muž a vážně se zranil na hlavě. Policisté okolnosti netradiční nehody stále vyšetřují.

Článek

Cizinec vyskočil z auta u sjezdu na Mirošovice. "Vyšetřuje se to jako ohrožení silničního provozu. Poznatky, že by muže někdo z auta vyhodil, nejsou," řekl mluvčí policie Jakub Vinčálek a doplnil, že opilý muž seděl na sedadle spolujezdce, vůz neřídil. Posádka pak s autem zastavila.

V půl šesté obdrželi zdravotníci tísňové volání k muži, který za jízdy vyskočil z auta. Na místo vyrazili záchranáři z Říčan, letecká záchranná služba z Prahy a policie.

„Třicetiletý muž utrpěl vážný úraz hlavy. Lékařka záchranné služby mu musela zajistit dýchací cesty a připojit jej na umělou plicní ventilaci. Záchranáři zahájili léčbu a muže transportovali vrtulníkem na anesteziologicko-resuscitační oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady,“ řekla mluvčí záchranné služby Tereza Janečková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám