Hlavní obsah

Muž vyměňoval u auta kolo. Řidič ho srazil a ujel, později se sám přihlásil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov
Aktualizováno

Muže vyměňujícího kolo srazil v pátek ráno na Benešovsku řidič, který po nehodě ujel. Zraněného muže musel do nemocnice přepravit vrtulník. Hledaný se během dne sám přihlásil.

Foto: Policie ČR

Auto, u kterého muži opravovali kolo.

Článek

Řidič auta odstavil vůz na silnici I/3 u obce Olbramovice po šesté ráno a vydal se spolu se spolujezdcem opravovat kolo. Měli na sobě podle policie reflexní vesty a místo označili trojúhelníkem.

Dodávka vrazila na dálnici na Benešovsku do policejního auta, dva zranění

Krimi

„Krátce na to výše uvedeným místem projíždělo ve směru na Benešov vozidlo, které srazilo jednoho z mužů. Muž při střetu utrpěl zranění, se kterými byl následně letecky transportován do jedné z pražských nemocnic,“ uvedla mluvčí policie Veronika Čermáková.

Kamioňák nesledoval provoz a narazil do autobusu. Za smrt cestující dostal podmínku

Krimi

Auto však u nehody nezastavilo a odjelo směrem na Benešov. Policie po něm vyhlásila pátrání, šofér se nakonec sám přihlásil. „Na základě zveřejnění informace v médiích se podezřelý řidič přihlásil. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku,” dodala Čermáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám