Hlavní obsah

Muž v Přerově svou přítelkyni bil, kopal a šlapal po ní

Právo, Miroslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Svérázně projevuje zřejmě svou lásku 44letý muž z Přerovska. V úterý pod vlivem alkoholu napadl svou o deset let starší přítelkyni. Bil, ji, kopal do ní, tahal ji za vlasy a nakonec ji pošlapal.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Čin se stal odpoledne v bytě na Kramářově ulici v Přerově. „Muž přítelkyni uštědřil několik ran pěstí, až žena upadla na zem. Na zemi ji tahal za vlasy, kopl ji do hlavy a několikrát na ni šlápl,“ řekla Právu ve středu přerovská policejní mluvčí Irena Urbánková.

Muž pak podle ní ještě před příjezdem přivolané policejní hlídky z bytu utekl. Již o pár hodin později však byl zadržen a převezen na policejní služebnu. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili 2,21 promile alkoholu.

„Na základě lékařského vyšetření byl eskortován do protialkoholní záchytné stanice v Olomouci. Během incidentu utrpěla žena zranění, z něhož se bude léčit asi týden. Ke škodě na majetku nedošlo,“ dodala mluvčí.

Násilník je podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. Hrozí mu až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám