Hlavní obsah

Muž v pražské Krči vyskočil z okna před plameny

– Praha
Novinky, ok, jap

Skokem z okna si ve čtvrtek zřejmě zachránil život obyvatel bytu v pražské Krči, který tak utekl z dosahu plamenů. Muž utrpěl popáleniny na téměř celém těle, sanitka jej převezla do nemocnice. Muž podle informací Novinek vyskočil z druhého patra budovy.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár bytu v KrčiVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Hořet začalo odpoledne v ulici Štúrova. „Jednalo se o požár jedné místnosti, který garsonku zcela zničil. Hasiči zasahovali jedním vodním proudem po automobilovém žebříku. Z bytu vynesli dvě propanbutanové láhve, které poté ochlazovali. Ještě před naším příjezdem vyskočila z okna v rámci sebezáchrany jedna osoba," Pavlína Adamcová.

„Muž, ročník narození 1948, který vyskočil z okna, utrpěl poranění hlavy a vážné popáleniny na 80 procentech těla. Záchranáři ho ošetřili a následně převezli na ARO nemocnice na Vinohradech,“ doplnila mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová.

Podle reportéra Novinek, který byl na místě, se garsonka nachází v úrovni 2. patra. Kvůli zásahu hasičů byl na zhruba hodinu omezen provoz Štúrovou ulicí, a to ve směru na Libuš.

Příčiny požáru zjišťují vyšetřovatelé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám