Hlavní obsah

Muž převezl přes samoobslužnou pokladnu cigarety za 100 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Se stovkami krabiček cigaret za 100 tisíc korun prošel samoobslužnými pokladnami v neděli zloděj v Hostivici u Prahy. Policie v úterý zveřejnila jeho podobu a požádala o pomoc v pátrání.

Muž si odvezl cigarety za 100 tisícVideo: Policie ČR

 
Článek

Zloděj se objevil v prodejně v ulici Sportovců během dopoledne a nejprve si dal do vozíku pěnové podložky, rohožky a toaletní papír.

„Poté přistoupil ke kovové kleci, ve které byly umístěny kartony cigaret různých značek a do vozíku postupně naskládal stovky krabiček cigaret různých značek. S plným nákupním vozíkem pak prošel přes samoobslužné pokladny, aniž by zboží zaplatil,“ popsala mluvčí policie Marcela Pučelíková.

Foto: Policie ČR

Muž odváží cigarety za 100 tisíc

Škoda byla vyčíslena na 104 tisíc korun. Policie žádá občany, kteří muže na snímcích poznají, aby informovali linku 158.

„Pokud se nejedná o vášnivého kuřáka, který by cigarety použil pro svou potřebu, není vyloučeno, že se je bude snažit nabízet k prodeji, a to i pod cenou,“ upozornila Pučelíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám