Hlavní obsah

Muž po propuštění z léčebny zdemoloval tři auta

Právo, ber

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tři zdemolovaná policejní auta má na svědomí třicetiletý muž, který byl před několika dny propuštěn z psychiatrického léčení. Podle jedné z vyšetřovacích verzí nově nabytou svobodu nezvládl a pokusil se o sebevraždu originálním způsobem: jízdou v protisměru.

Článek

Vše se stalo v pondělí krátce před půlnocí ve Zborovské ulici v Praze 5, kde muž pustil volant svého auta a naboural do zaparkovaného policejního vozu. "Hned nato popadl kovovou tyč, kterou poškodil kromě tohoto automobilu ještě další dva policejní vozy," uvedla policejní mluvčí Eva Miklíková s tím, že muž se ještě před jízdou posilnil větším množstvím alkoholu.

Poté, co běsnícího muže zadržela policie,ho okamžitě předala do odborné psychiatricképéče. "Až na základě výsledné zprávy bude rozhodnuto o jeho dalším osudu.Není vyloučeno, že bude obviněn z trestného činu poškozování cizí věci," dodala Miklíková. Škoda, již muž na vozech způsobil, byla vyčíslena na 60 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám