Hlavní obsah

Muž, který v Opavě brutálně napadl mladíka, policii dosud uniká

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Opavští kriminalisté pátrají po muži, který v první červencovou neděli brutálně napadl jednadvacetiletého mladíka. Policisté zraněného našli na základě anonymního telefonátu v těžkém stavu v zaparkovaném autě v ulici U Cukrovaru. Policie v této souvislosti pátrá po šestatřicetiletém muži.

Foto: René Chvalina, Právo

Článek

Případ vzbudil v Opavě značné pobouření a na facebooku už několik dní kolují informace o podezřelém muži. Incident se odehrál v místech, kde bydlí hodně problémových Romů. Také hledaný muž je zde znám jako násilník, jenž má s dodržováním zákonů velké problémy.

Co přesně se na místě stalo, policie doposud neví. „Vyslechli jsme řadu svědků, mnoho jsme se toho ale nedozvěděli a neznáme motiv, proč k útoku došlo. Na základě dvou desítek výpovědí jsme vyhlásili pátrání po šestatřicetiletém muži,“ řekl mluvčí policie René Černohorský.

Zraněný mladík je hospitalizován v ostravské fakultní nemocnici. „Vzhledem ke svému zdravotnímu stavu zatím nebyl vyslechnut,“ doplnil policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám