Hlavní obsah

Muž havaroval, v autě mu zemřely dvě pasažérky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRACHATICE

V pondělí časně ráno havaroval osobní vůz Hyundai na silnici mezi obcemi Vlachovo Březí a Lipovice. Sedmadvacetiletý řidič byl v kritickém stavu převezen do nemocnice, dvě jeho spolucestující nehodu nepřežily.

Článek

Dvě ženy ve věku 28 a 38 let byly na místě mrtvé a přivolaná lékařská péče je již nemohla zachránit. Mladík však ještě žil a vrtulník záchranné služby jej převezl do českobudějovické nemocnice.

"S největší pravděpodobností usnul za volantem, přejel vlevo mimo silnici, kde čelně vrazil do stromu," uvedl prachatické dopravní policie Martin Grožaj.

Nehoda se stala krátce po šesté hodině, kdy se posádka vozu vracela z noční směny v nedaleké pekárně.

"Tragické následky nehody byly také zapříčiněné nepřipoutáním všech osob a špatným technickým stavem vozidla. Hyundai měla propadlou technickou kontrolu a na místo nehody byl přivolán soudní znalec z oboru dopravy," uvedla prachatická policejní mluvčí.

Silnice byla v místě nehody dvě hodiny neprůjezdná. Hlídky odklonily dopravu přes obec Konopiště. Škodu na vozidle policisté odhadli na 50 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám