Hlavní obsah

Motorkář ujížděl policii na kradeném stroji rychlostí až 180 km/h

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pronásledování řidiče na kradené motorce mají za sebou pražští policisté. Muž jim ujížděl rychlostí až 180 km/h, ale nakonec havaroval. Policisté hledají svědky jeho nebezpečné jízdy.

Ujíždějící motorkář v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka si všimla motorkáře v neděli večer v Limuzské ulici a chtěla ho zastavit. Ten ovšem začal ujíždět a ohrožoval ostatní řidiče a chodce. Projel několik červených a podle policie měl jet až 180 km/h.

Zastavovací pás ukončil zběsilou jízdu 20letého mladíka. Ten utekl

Krimi

„Celé pronásledování skončilo až v městské části Dubeč, kde podezřelý vjel přes chodník na přilehlou zahradu. Tam však nezvládnul řízení a s motocyklem havaroval. Před policisty se snažil ještě utéct, ti ho však dostihli a zpacifikovali,“ informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Zdrogovaný motorkář ujížděl před policií v protisměru. Pak z motorky spadl

Krimi

Lustrací pak policisté zjistili, že muž má platné zákazy řízení. Dechovou zkoušku i test na drogy odmítl. Motorka byla v neděli ukradena na Praze 3, proto byl 39letý muž zadržen a převezen na služebnu. Při výslechu řekl, že motorku dostal od kamaráda.

Motorkář je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Není však vyloučeno rozšíření o trestné činy obecné ohrožení a krádež. „Policisté prosí všechny občany, kteří byli ohroženi jízdou tohoto řidiče, aby se přihlásili na linku 158. Jejich svědectví je pro nás velmi důležité,“ požádala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám