Hlavní obsah

Motorkář se zřítil z ostravské haldy a zemřel

Na jedné z ostravských hald se v sobotu projížděl 25letý motorkář. Najel až na okraj a následný pád stál mladého muže život.

Foto: Pavel Karban, Právo

Mladý motorkář spadl do vody.

Článek

„Dne 1. února 2020 v prostoru Haldy Heřmanovice v Ostravě došlo kolem 13:30 hodin k tragickému pádu 25letého muže na motorce,“ sdělila Pavla Jiroušková

pověřená vedoucí oddělení tisku moravskoslezské policie.

„Motorkář jel na motokrosovém motocyklu po zpevněné ploše jedné z hald a dosud z nezjištěných příčin najel na okraj. Došlo k jeho pádu z několika metrů do zatopené části mezi haldami, kde byl nalezen dalšími jezdci,“ dodala.

„Nepřímou srdeční masáž zajistil přístroj, lékař zaintuboval dýchací cesty a postižený byl připojen k přístrojem řízenému dýchání. Za současného podávání léků zajištěným vstupem do kostní dřeně se posádky pokoušely obnovit krevní oběh. Jejich snaha však byla marná a po tři čtvrtě hodině trvající resuscitaci musel lékař konstatovat smrt pacienta,“ sdělil k postupu moravskoslezských záchranářů jejich mluvčí Lukáš Humpl.

Kriminalisté teprve prověřují okolnosti tragické události a motocykl budou zkoumat, aby mohli vyloučit technickou závadu.

Opilec na motorce se srazil s taxíkem a pokoušel se spáchat pojistný podvod

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám