Hlavní obsah

Mladý šofér nezvládl v Ostravě BMW, při nehodě si poranil hlavu

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

S vážným poraněním hlavy skončil v noci ze soboty na neděli třiadvacetiletý řidič v Ostravě. Ten nezvládl řízení a s vozem BMW havaroval. Auto zůstalo po nehodě na střeše. Při karambolu se zranil i pětadvacetiletý spolujezdec.

Foto: Foto HZS Moravskoslezského kraje

Mladý šofér nezvládl BMW

Článek

K nehodě došlo před 23.30 hodin na Frýdecké ulici. „Řidič vozu BMW zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a svým schopnostem, uvedl vozidlo do smyku, narazil do svodidel, nezvládl řízení a vůz skončil na střeše,“ popsala krajská policejní mluvčí Gabriela Holčáková s tím, že kvůli zranění nebyla u řidiče provedena dechová zkouška na alkohol, u mladíka byl proto nařízen odběr krve.

Jednoho z členů posádky museli hasiči z havarovaného BMW vyprostit. O oba zraněné se postarali záchranáři.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Auto zpět na kola dostali hasiči až s pomocí vyprošťovacího speciálu Bison.

„Třiadvacetiletý pacient měl těžké poranění hlavy, měl poruchu vědomí, byl zaintubován a přepraven na urgentní příjem Fakultní nemocnice Ostrava,“ sdělil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl. Dodal, že druhý muž byl při vědomí, utrpěl vícečetná poranění při těle a byl mimo ohrožení života. I on byl převezen do fakultní nemocnice.

Auto zpět na kola dostali hasiči až s pomocí vyprošťovacího speciálu Bison.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám