Hlavní obsah

Mladý řidič passatu nezvládl zatáčku, vůz narazil bokem do stromu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strakonice

Dvě těžká a jedno lehké zranění velmi mladých lidí. Taková je bilance čtvrteční ranní nehody u Radomyšle na Strakonicku v jižních Čechách. Devatenáctiletý řidiči nezvládl VW Passat a v zatáčce s ním vylétl mimo silnici, kde auto bočně narazilo do stromu.

Článek

Řidič jel s vozem od Radomyšle. „Nepřizpůsobil rychlost průjezdu zatáčky a vjel do protisměru, kde strhl řízení zpět do svého pruhu. Auto se stalo neovladatelné a v pravém příkopu bokem narazilo do silného stromu,“ řekla mluvčí policie Jaromíra Nováková.

Mladý řidič utrpěl těžké zranění, se kterým byl letecky transportován do českobudějovické nemocnice. Ve vozidle s řidičem cestovali další dva spolujezdci, vpředu 16letá dívka a na zadním sedadle 17letý chlapec. Chlapec utrpěl těžké zranění, dívka zranění lehké. Oba byli převezeni na ošetření do nemocnice.

„Silnice byla po dobu vyšetřování uzavřena a doprava odkloněna od Radomyšle přes Láz a od Sedlice přes Malou a Velkou Turnou a Osek,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám