Hlavní obsah

Mladík zemřel při srážce s kamiónem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEDOTICE

Srážka osobního automobilu s kamiónem u Předotic na Písecku si v sobotu ráno vyžádala jeden lidský život. Zemřel při ní čtyřiadvacetiletý řidič opelu, šofér kamiónu byl převezen do nemocnice s lehkými zraněními. Příčiny nehody se vyšetřují, místo je zatím uzavřené a provoz policie odklání po místních komunikacích.

Článek

V místě nehody a blízkém okolí byla podle informací na dopravním serveru policie silná mlha.

"Řidič opelu, který jel od Prahy na Písek, se z dosud nezjištěných příčin dostal na přehledném úseku silnice do protisměru, kde se srazil s kamiónem. Jeho řidič se snažil střetu zabránit a při nehodě skončil v příkopu," uvedla mluvčí.

Na jihočeských silnicích je to v prvním říjnovém týdnu už druhá tragická nehoda. V pondělí zemřely u Lipovic na Prachaticku po nárazu hyundaie do stromu dvě ženy. Alarmující je i statistika za září, kdy na silnicích na jihu Čech a Pelhřimovsku zemřelo 15 lidí. Loni ve stejném období to bylo devět osob.

Reklama

Související témata:

Související články

Srážka kamiónů způsobila další dvě nehody

V noci na pondělí se na frekventovaném silničním tahu mezi Brnem a Znojmem se staly tři vážné dopravní nehody. U Lechovic se nejdříve srazily dva kamióny....

Výběr článků

Načítám