Hlavní obsah

Mladík vjel na Přerovsku s fabií do protisměru, kde trefil dvě auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Dopravu na hlavním tahu mezi Přerovem a Olomoucí zkomplikovala v pátek ráno nehoda tří osobních aut. Podle policie 18letý řidič vjel do protisměru, kde se srazil postupně se dvěma dalšími vozidly. Silnice je kvůli vyšetřování nehody průjezdná jen jedním pruhem.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem 6.30 hodin mezi Přerovem a obcí Kokory. Osmnáctiletý řidič Škody Fabia jel podle mluvčí policie Miluše Zajícové směrem na Přerov.

„Pravděpodobně se plně nevěnoval řízení a v blízkosti odbočky na obec Žeravice přejel do protisměru, kde bokem svého vozidla narazil do osobního vozidla značky Toyota a vzápětí i do dodávkového vozidla značky Renault, které jelo za Toyotou," upřesnila mluvčí.

Řidič škodovky se lehce zranil, další újmy zdravotníci řešit nemuseli. „Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen dechovou zkouškou. Podle prvotních odhadů škoda přesáhne 100 tisíc korun,” dodala Zajícová.

Silnice na Olomouc byla zcela uzavřená zhruba hodinu a půl, policie místo později zprůjezdnila jedním pruhem a začala říditi dopravu kyvadlově.

Reklama

Výběr článků

Načítám