Hlavní obsah

Mladá žena nalezená v Teplicích byla zavražděna, potvrdila pitva

Teplice

Pitva mladé ženy, která byla nalezena ve středu mrtvá v Teplicích, potvrdila, že byla zavražděna. Policisté pátrají po pachateli a žádají svědky o pomoc.

BEZ KOMENTÁŘE: Kolemjdoucí našel v centru Teplic mrtvou ženuVideo: Karel Otcovský, Právo

 
Článek

„Provedená pitva potvrdila výsledky prvotního šetření, že mladá žena zemřela cizím zaviněním. Policisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy,“ informovala mluvčí policie Alena Bartošová.

Totožnost zemřelé policisté znají, ale nechtějí být jakkoliv konkrétní. Kriminalisté podle mluvčí dostali už několik reakcí od občanů, ale výzva je stále aktuální. Policie upřesnila, že hledá svědky, kteří se v ulici Nákladní pohybovali od úterní sedmé hodiny večer do středeční sedmé hodiny ráno.

„Žádáme případné svědky, kteří si všimli čehokoliv podezřelého, aby kontaktovali policisty prostřednictvím linky 158. Také žádáme řidiče, kteří v uvedenou dobu projížděli ulicí Nákladní a mají vozidlo vybaveno funkčním kamerovým zařízením, aby policistům poskytli záznam,“ uvedla Bartošová.

Nákladní ulice je v Teplicích a širokém okolí nechvalně proslulá prostitutkami, které u silnice ve dne v noci postávají a nabízejí své služby projíždějícím řidičům. Zrovna v místě, kde operují kriminalisté, bylo jedno z častých stanovišť prostitutek. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám