Hlavní obsah

Manévry v nemocnici: Taxikář měl podezření, že vezl podezřelé z vraždy čerpadlářky

Hradec Králové

Policejní manévry vyvolal ve čtvrtek taxikář, který policistům volal, že do Fakultní nemocnice v Hradci Králové právě přivezl dva lidi, po kterých kriminalisté už několik dní intenzivně pátrají. Podle informací Novinek měl na mysli podezřelé z vraždy čerpadlářky na Mělnicku. Jeho podezření se nakonec nepotvrdilo.

Foto: Policie ČR

Člen prvosledové hlídky se samopalem. Ilustrační foto

Článek

Ve čtvrtek před polednem se na lince 158 ozval taxikář, který dispečerům sdělil, že na emergency nemocnice vyložil dvojici, která může odpovídat podezřelým z Nelahozevsi. Do nemocnice se okamžitě vypravily hlídky z několika oddělení i kriminalisté a prvosledové hlídky se samopaly.

Prohledali nemocnici a prohlédli kamerové záznamy, nakonec dvojici našli. „Během hodiny se je policistům podařilo najít a ztotožnit. Jelikož se nezjistilo žádné protiprávní jednání a dvojice se ničeho nedopustila, mohla být akce ukončena,“ popsala mluvčí policie Iva Kormošová.

Zároveň poděkovala občanům za pozornost, kterou pátrání věnují, i personálu nemocnice, jenž policistům ve všem vyšel vstříc, hlavně rychle zajistil kamerové záznamy.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupiči na záběrech vnější kameryVideo: Policie ČR

Po dvojici podezřelých z vraždy v Nelahozevsi pátrají policisté od pondělí. Podle nich mají na svědomí vraždu prodavačky na čerpací stanici, ze které zřejmě odnesli pokladnu a cigarety. Kriminalisté již zveřejnili dvě videa s podezřelými a obdrželi stovku poznatků, dopadnout se je ale zatím nepodařilo. Podle detektivů může jít o muže a ženu, ale i o dva muže. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

Reklama

Výběr článků

Načítám