Hlavní obsah

Lupiči v Praze strhli ženu na zem a svázali, drsné přepadení fastfoodu zachytila kamera

– Praha
Novinky, kub

Hrozivé okamžiky strachu a bezmoci musela zažít pracovnice rychlého občerstvení v Praze 10, kterou přepadli dva lupiči, svázali ji a nechali ležet na zemi, zatímco vykradli trezor s desítkami tisíc korun. Násilníci ženě rovněž hrozili střelnou zbraní. Policie po nich pátrá, incident zachytila bezpečnostní kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Loupežné přepadení rychlého občerstvení v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Dvojice lupičů přepadla provozovnu rychlého občerstvení loni 17. prosince ve tři hodiny ráno. Nic netušící zaměstnankyně firmy seděla v tu chvíli v kanceláři, kde se věnovala své práci. Jeden z ozbrojenců vtrhl do místnosti, namířil na ženu zbraň, chytil ji za hlavu a strhl ze židle na zem. Násilník pak ženu svázal, druhý v poutání pokračoval.

Foto: Policie ČR

Loupežné přepadení fastfoodu v Praze

„Oba prohledali místnost, v níž nalezli klíče od trezoru. Pak už nebylo složité jej otevřít a odcizit několik desítek tisíc korun. Následně z prostoru provozovny utekli neznámo kam. Otřesené ženě se podařilo po chvíli uvolnit z pout a zavolala o pomoc na linku tísňového volání 158,“ popsal mluvčí policie Jan Rybanský.

Foto: Policie ČR

Loupežné přepadení fastfoodu v Praze

Kriminalistům se dosud nepodařilo lupiče dopadnout, obracejí se proto na veřejnost s žádostí o pomoc při identifikaci. „Přestože mužům není vidět do tváře, věříme, že je poznáte. A to buď podle oblečení, nebo hnědé tašky, ve které si lup odnesli,“ dodal mluvčí. Policie případ vyšetřuje jako loupež, za což v případě odsouzení hrozí až desetiletý trest vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám