Hlavní obsah

Lupiči brutálně zbili muže, chtěli PIN k jeho kartě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Dva lupiči přepadli v neděli večer na Frýdecko-Místecku muže a brutálně ho zbili, když chtěli zjistit kód jeho platební karty. V jeho domě ho svázali a začali bít a škrtit. Jednoho z násilníků policie dopadla, po druhém pátrá.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Spolubydlící přivolal na pomoc policii.

Článek

Dvojice údajných lupičů ve věku 19 a 23 let do rodinného domku v Oldřichovicích vnikla v neděli večer. Násilníci prorazili zamčené dveře a napadli sedmapadesátiletého muže.

"Pomocí elektrických kabelů, vodítka pro psy a opasku jej svázali do kozelce. Bili jej pěstmi, kopali po celém těle a škrtili," uvedla mluvčí. Dodala, že oběti navíc nohy polili tekutým podpalovačem. Napadený skončil v třinecké nemocnici se třemi zlomenými žebry a modřinami.

Spolubydlícímu přepadeného se podařilo přivolat policisty. Staršího z dvojice lupičů policisté zadrželi nedaleko místa činu. "Skončil v policejní cele. Dopadení jeho komplice je pouze otázkou času," řekla mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejmladšímu v gangu zlodějů bylo devět

Pětičlennou skupinku chlapců ve věku od 9 do 14 let zadrželi policisté z Jeseníku. Podle nich má na svědomí sérii vloupání na Vidnavsku.

Výběr článků

Načítám