Hlavní obsah

Lupič v Brně zmlátil barmanku půllitrem

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Po pachateli brutálního loupežného přepadení pátrají brněnští kriminalisté. Minulý týden v pátek kolem desáté hodiny dopoledne navštívil dosud neznámý muž bar v ulici Čeňka Růžičky. Tam zmlátil barmanku půllitrovou sklenicí a utekl s penězi.

Foto: Policie ČR

O brutalitě útoku svědčí policejní fotografie pořízené na místě činu

Článek

„Posadil se na venkovní zahrádku, objednal si pivo a chvíli si v podniku obhlížel situaci. Po chvíli přišel za barmankou dovnitř a požádal ji o rozměnění dvousetkorunové bankovky. V okamžiku, kdy se žena sehnula pro peníze, pachatel na ni prudce zaútočil. Narazil ji na stěnu a vhodil ji na zem do skladu. Sedmadvacetiletou ženu pak několikrát udeřil půllitrem do hlavy. Odcizil číšnický flek s finanční hotovostí asi šedesát tisíc korun a z místa odešel. Mladá barmanka skončila v nemocnici,“ popsala neobvykle brutální útok policejní mluvčí Andrea Straková.

Kriminalisté zjistili, že tentýž muž navštívil podnik již o dva dny dříve, tedy ve středu, kdy z baru nepozorovaně odcizil číšnický flek.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Jedná se o muže ve středních letech, vysokého asi 180 cm, má delší světlejší vlasy a celkově působil zanedbanějším dojmem. Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po uvedeném muži. Jakékoliv informace, které by mohly pomoci při vyšetřování, sdělte policistům přes tísňovou linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám