Hlavní obsah

Lidé našli u železniční trati mrtvé tělo ženy

– BAKOV NAD JIZEROU
Právo, rap

Mrtvolu ženy našli ve středu vpodvečer lidé u železniční trati mezi Debří a Bakovem nad Jizerou na Mladoboleslavsku. Totožnost je zatím neznámá a policie podle nalezených hodinek a peněženky pátrá, kdo vlastně žena je.

Článek

"Tělo bylo ve značném rozkladu. Mrtvé mohlo být kolem 30 až 40 let. Podařilo se zjistit, že žena zřejmě cestovala vlakem z Liberce do Prahy možná už 5.června," řekl Právu mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Jak žena zemřela, pomůže odhalit nařízená pitva. Žena byla oblečena do světle béžových kalhot, bílošedých ponožek s nápisem Sport, na nohou měla černé kotníčkové kožené boty se zapínáním na suchý zip.

Policie žádá o pomoc veřejnost

"Dále na sobě měla černou letní bundu s kapucí, u krku se stažením na šňůrku. Pod bundou měla světle šedý svetřík s dlouhým rukávem, červené triko a černé spodní prádlo. Na levém zápěstí měla náramkové hodinky z bílého kovu s kovovým tahem," popisoval Mareš.

U ženy byla nalezena také kožená hnědá peněženka s několika tisíci korunami. Pokud by někdo měl informace o neznámé ženě, může se přihlásit na okresním ředitelství Policie České republiky v Mladé Boleslavi, telefon 974 877 421, nebo na kterékoli služebně Policie ČR, případně na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám