Hlavní obsah

Lékaři propustili z nemocnice poslední dítě zraněné ve Frenštátě

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Do domácího léčení v pátek ráno propustili lékaři z ostravské fakultní nemocnice posledního dětského pacienta, který byl zraněn při výbuchu plynu v panelovém domě ve Frenštátě pod Radhoštěm. V péči tamních lékařů zůstávají ještě další tři dospělí pacienti. Právu to sdělil mluvčí Fakultní nemocnice Ostrava Tomáš Oborný.

Foto: Aleš Honus, Právo

Odstraňování následků nedělního výbuchu plynu v domě ve Frenštátě pod Radhoštěm

Článek

„Po dohodě s rodinou a zvážení aktuálního stavu byl dnes propuštěn do domácího ošetřování poslední dětský pacient. U dalších tří dospělých pacientů se jejich zdravotní stav zásadně nezměnil, proto stále zůstávají hospitalizovaní na JIP,“ informoval mluvčí fakultní nemocnice Tomáš Oborný.

Celkem se při explozích plynu v domě číslo 39 ve Frenštátě zranilo v neděli 17. února 11 lidí a minimálně pět osob zemřelo. Policie pracuje s verzí, že požár úmyslně založil problémový soused z přízemí zničeného domu Antonín Blažek. Podle policie plyn unikal z otevřených plynových kohoutků a v domě bylo několik ohnisek požáru. Případ je dále v šetření. Chystá se také demolice zničeného domu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám