Hlavní obsah

Kamión slisoval v Lochkovském tunelu osobní auto o stěnu tubusu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Nehoda dvou nákladních aut a osobního auta uzavřela v pondělí odpoledne na téměř dvě hodiny tunely na Pražském okruhu. Auto náraz vmáčkl mezi kamión a stěnu tunelu. Dva lidé utrpěli vážnější zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Zaklíněné auto v Lochkovském tuneluVideo: HZS Praha

 
Článek

Nehoda se stala kolem jedné hodiny v Lochkovském tunelu ve směru na dálnici D5. Z dosud neznámých příčin se tam srazila dvě nákladní auta s osobním vozem.

Foto: HZS Praha

Při nehodě se zranili dva lidé.

„Hasiči ze tří jednotek vyprostili dvě zraněné osoby, které předali do péče záchranné službě. Dále zajistili nehodu proti vzniku požáru,“ informoval mluvčí hasičů Martin Kavka.

Foto: HZS Praha

Auto zůstalo po nehodě zaklíněné mezi kamiónem a zdí tunelu.

„Naši zdravotníci ošetřili muže a ženu z osobního automobilu. Po zajištění přepravili ženu ročník narození 1963 letecky do střešovické nemocnice s pohmožděným břichem a hrudí. Muže ročník narození 1967 do Motola s pohmožděným hrudníkem a ramenem,“ doplnila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Foto: HZS Praha

Při nehodě se zranili dva lidé.

„Následky dopravní nehody byly kolem třetí hodiny odpoledne zcela odstraněny a policisté plně obnovili provoz v celé délce Pražského okruhu včetně tunelů Lochkov a Cholupice a Radotínského mostu,” uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan.

Příčiny nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám