Hlavní obsah

Kamion přivezl se zbožím migranty. Po otevření návěsu v Kroměříži utekli pryč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Šest nelegálních migrantů přivezl minulý týden kamion do jedné z firem v Kroměříži. Všichni z místa utekli, ale zanedlouho je policie pochytala. Nyní je čeká vyhoštění.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Policie vyjela do firmy minulé pondělí, odkud přišlo oznámení, že z návěsu kamionu, který přivezl zboží, vyskakují zřejmě cizinci a utíkají pryč. Kromě hlídek vyjel na místo také psovod.

Migranti se vezli v nápravě kamionu, objevili je u Lanžhota

Krimi

„Policistům se zanedlouho podařilo všech šest mužů, zjevně cizokrajného původu, dohledat a zajistit je. Muži neměli žádné doklady,“ uvedla v pondělí mluvčí policie Lenka Javorková.

V návěsu kamionu u Prahy objevili devět migrantů

Krimi

Migranty si převzala cizinecká policie, která zajistila překladatele do jazyka paštó, který je příbuzný perštině a hovoří se jím v Afghánistánu. S jeho pomocí se podařilo zjistit, že jde o Pákistánce a pět Afghánců. Skončili v zařízení pro cizince ve Vyšních Lhotách. Šestice podle zjištění policie má zažádáno o mezinárodní ochranu v jiných zemích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám