Hlavní obsah

Kamion na D1 vjel do cesty opelu, jeden člověk zemřel. Policisté hledají svědky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tragická nehoda s jedním mrtvým se stala ve středu odpoledne na dálnici D1 mezi Bělotínem a Ostravou. Řidič kamionu vjel do cesty osobnímu autu, které po smyku skončilo v poli. Zranili se v něm tři lidé, jeden z nich po převozu do nemocnice zemřel. Policisté hledají svědky nehody.

Foto: Policie ČR

Zdemolovaný vůz

Článek

Nehoda se stala kolem 14:30 hodin na 317,5. kilometru zhruba 150 metrů od benzinové stanice Shell v katastru obce Vražné.

„Třiapadesátiletý řidič kamionu značky Renault při předjíždění najel do levého jízdního pruhu, přičemž zřejmě dostatečně neodhadl vzdálenost od osobního vozidla Opel Zafira, které jelo v levém jízdním pruhu za ním,“ sdělil mluvčí krajské policie Petr Směták.

Foto: Policie ČR

Auto skončilo po nehodě v poli

Podle něj chtěl řidič opelu zabránit srážce a sjel na pravou krajnici, kde však dostal smyk a skončil v poli. Ve voze se zranili tři muži a jeden z nich (60) po převozu do nemocnice svým zraněním podlehl.

Řidič kamionu pokračoval dále v jízdě. Policistům se podařilo zjistit jeho totožnost, hledají však svědky nehody, aby mohli určit její přesnou příčinu a míru zavinění.

Foto: Policie ČR

Zdemolovaný vůz

Lidé, kteří disponují kamerou v autě či mohou poskytnout k nehodě relevantní informace, se mohou přihlásit na telefonním čísle 728 127 053 nebo na lince 158.

Foto: Mapy.cz

Nehoda se stala na 317,5. kilometru D1

Reklama

Výběr článků

Načítám