Hlavní obsah

Kamera zachytila pár podezřelý z okrádání seniorek

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blansko

Dvě seniorky se staly v obchodním domě v Blansku oběťmi krádeže, kterou měl podle policie v obou případech na svědomí podezřelý pár zachycený bezpečnostní kamerou. Muž měl starší ženy vždy oslovit, žena mezitím seniorkám šacovala odložené tašky.

BEZ KOMENTÁŘE: Okradená seniorka v BlanskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Ke krádežím došlo v únoru, informovala v pondělí mluvčí policie Lenka Koryťáková. Kriminalisté z okradení dvou seniorek podezřívá muže a ženu, které zaznamenala bezpečnostní kamera.

Zloděj okradl seniora v obchodě, doklady mu poslal zpět poštou

Krimi

„Oba případy se odehrály podle stejného scénáře. Zatímco seniorky si vybíraly zboží a nevěnovaly dostatečnou pozornost své odložené tašce s penězi v nákupním vozíků, byly sledováni pachateli. Pro odvrácení pozornosti se navíc dvojice jistila tím, že muž navázal rozhovor s obětí a žena tak měla více prostoru pro krádež,” popsala mluvčí.

Že jsou bez peněz, zjistily okradené ženy až u pokladny. Podle policie přišla 87letá žena o 1 100 korun, platební kartu a doklady, v dalším případě zmizelo 1 600 korun z kabelky téměř 90leté ženy.

Kamera zachytila zlodějku, jak okrádá seniorku. Soud ženu potrestal vězením

Krimi

„V souvislosti s případem pátráme po neznámém muži a ženě, kteří jsou zachyceni na záznamech z bezpečnostních kamer. Pokud máte informace, které by vedly k odhalení jejich totožnosti či znáte místo jejich pohybu, kontaktujte policisty v Blansku na čísle 974 631 396, případně na lince 158,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám