Hlavní obsah

Jeden ze zraněných po střelbě v Ostravě byl propuštěn z nemocnice

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Jeden ze tří zraněných po úterní střelbě v ostravské fakultní nemocnici byl propuštěn do domácího ošetřování. Právu to ve čtvrtek dopoledne potvrdila mluvčí nemocnice Petra Petlachová.

Foto: Aleš Honus, Novinky

Po střelbě v ostravské fakultní nemocnici evakuovala policie část pacientů i personálu.

Článek

V nemocnici nadále zůstává hospitalizována žena středního věku, která je v kritickém stavu, a lékaři bojují o její život, a další muž, který je ale již mimo ohrožení života.

Žena, kterou útočník střelil přímo do hlavy, se podrobila operaci a její stav je kritický. Ve středu se během dne dokonce ještě zhoršil. Nemocnice se ale blíže k jejímu stavu nechce vyjadřovat.

Střelce z Ostravy měla na policii ohlásit jeho matka

Krimi

Střelec zahájil palbu bez varování ve třetím patře polikliniky v čekárně traumatologické ambulance v úterý po sedmé hodině ranní. Pacienty se snažil zasáhnout z bezprostřední blízkosti do hlavy a hrudníku. Mezi oběťmi jsou dva příslušníci Vězeňské služby a jedna bývalá zdravotní sestra.

Roky pomáhala lidem, střelec ji beze slov zavraždil

Krimi

Z nemocnice se střelci podařilo utéct ještě před příjezdem policie. O tři hodiny později spáchal sebevraždu ve chvíli, kdy ho dostihli a obklíčili policisté.

Unikly záběry mrtvých těl z ostravské nemocnice, policie pátrá po autorovi

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám