Hlavní obsah

Inspekce hledá svědky nehody policejního auta s dívkou v centru Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) hledá svědky nedělní nehody policejního auta v Praze. Policisté tam srazili 21letou dívku u zastávky Masarykovo nádraží, sanitka ji převezla s vážným zraněním do nemocnice.

Foto: Denisa Telaříková, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Žádáme svědky této dopravní nehody, kteří mohou přispět k jejímu objasnění, aby podali informace na telefonní linku operačního střediska Generální inspekce bezpečnostních sborů na číslo 974 839 734,“ uvedla mluvčí GIBS Radka Sandorová.

Střet se odehrál kolem 2.10 ráno v Havlíčkově ulici. Svědek uvedl, že při čekání na noční autobus viděl na tramvajové zastávce stát mladou ženu. Poté, co autobus přijel, za ním uslyšel auto, které podle jeho vyjádření jelo rychle. [celá zpráva]

Následně už pouze viděl padající dívku a po chvíli policisty, kteří jí poskytovali první pomoc. Střet podle svých slov neviděl.

Policie událost potvrdila, ale nekomentovala s odkazem na vyšetřování inspekce. „Nehodu prověřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů. Žena utrpěla při střetu závažná zranění,“ konstatovala Sandorová.

Reklama

Výběr článků

Načítám