Hlavní obsah

Hromadná nehoda na Pražském okruhu: jeden mrtvý, doprava vázne

– Praha • Aktualizováno
Novinky, jap

Nehoda tří osobních vozidel a dodávky komplikuje ve čtvrtek ráno dopravu na Pražském okruhu u Zličína ve směru na D1. Při nehodě zemřel 32letý muž.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda na Pražském okruhuVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo po sedmé hodině na 24. kilometru Pražského okruhu ve směru od letiště. Ve vysoké rychlosti zde podle prvotních informací nabouralo osobní auto do svodidel.

Neviditelný cyklista vjel na Opavsku pod auto, na místě zemřel

Krimi

„Jedná se o nehodu celkem čtyř vozidel. Je uzavřen levý a prostřední jízdní pruh. Pravý jízdní pruh zůstává společně s odstavným pruhem průjezdný. Dopravu řídí policie,“ sdělila policejní mluvčí Lucie Drábková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Jedno z havarovaných aut na Pražském okruhu.

Podle serveru dopravních informací srazil na místě automobil chodce. Tomu také nasvědčovala situace na místě. S největší pravděpodobností se jednalo o účastníka původní nehody, který vystoupil z některého z vozů a kterého poté smetlo auto.

Informace o úmrtí 32letého muže potvrdila mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová, srazilo ho auto. „Na místo vyrazil koroner,“ uvedla. Jednoho zraněného odvezla do nemocnice středočeská záchranná služba. Pražští záchranáři na místě ošetřili ještě 50letého muže.

„Na místě zasahuje naše jednotka, která provedla zajištění místa nehody a protipožární opatření,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie. Před místem nehody se vytvořila několik set metrů dlouhá kolona.

Mladý řidič nepřežil náraz do mostu u Brna

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám