Hlavní obsah

Hořící audi blokovalo silnici u Hradce Králové

Právo, Vladislav Prouza

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Hořící vůz audi zablokoval krátce po 16:00 hlavní tah mezi Hradcem Králové a Jaroměří. Auto začalo hořet samovolně během jízdy. Nikomu se při likvidaci požáru nic nestalo.

Článek

"Jel jsem a najednou se mi začalo kouřit z pod palubní desky. Zastavil jsem při krajnici a snažil se zastavit někoho, kdo má hasící přístroj. Podařilo se mi to až po nějakém čase, kdy už bylo auto skoro v plamenech," popsal nehodu řidič jednoho z novějších modelů Audi.

"Nezsatavil ani žádný z řady projíždějících kamiónů," dodal řidič nyní už zcela shořelého vozu. Z auta se mu podařilo zachránit jen pár osobních věcí.

"Když jsme zastavili a vyndali hasičák, nebylo už prakticky co hasit," konstatovala posádka vozu, která na zoufalé výzvy šoféra audi konečně zareagovala.

Hasičům se požár podařilo zlikvidovat zhruba v 16:30, kdy policisté pomalu začali pouštět i vozidla uvízlá v koloně. Zásah komplikovaly kolony aut, které se na této frekventované mezinárodní spojnici vytvořily v obou směrech. Provoz byl plně obnoven krátce před pátou odpoledne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám