Hlavní obsah

Hledaný podnikatel, jehož stopy končily v pražské Sapě, byl v pořádku na Vysočině

Novinky, kub
Praha

Policie po středečním oznámení, že se podařilo najít pohřešovaného podnikatele z Blanenska, který minulý týden nedorazil na schůzku v pražské tržnici Sapa a slehla se po něm zem, upřesnila, že byl nalezen na Vysočině a je v pořádku. Po jeho výslechu se podle kriminalistů ukázalo, že v souvislosti se svým zmizením není obětí trestního činu, a policie případ odloží.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Ve středu ráno byl pětapadesátiletý pohřešovaný muž nalezen na Vysočině a je v pořádku. Byl vyslechnut a na základě zjištěných skutečností kriminalisté zjistili, že se nestal obětí žádného trestného činu souvisejícího s jeho zmizením,” sdělila ve čtvrtek mluvčí policie Violeta Siřišťová.

O jiném dalším prověřování ohledně příběhu muže z obce Černá Hora na Blanensku mluvčí nehovořila. Policie rovněž nepřiblížila okolnosti, za jakých se muže podařilo najít, například zda se ozvali svědci nebo šli policisté na místo podle vlastního tipu.

Policie pátrala na Plzeňsku, kde se oběsil jediný podezřelý ze zmizení 12leté dívky

Krimi

„Důrazně se ohrazujeme proti spekulacím v médiích o možném zapojení vietnamské komunity a pražské tržnice v Libuši do případu zmizení muže. Vedení této tržnice po dobu vyšetřování úzce spolupracovalo s policií,” dodala Siřišťová.

Policie zná výrostky, kteří zbili u metra dvojici, když odmítla kleknout a prosit

Krimi

Muž z Blanenska odjel minulý týden v pondělí ráno vypůjčeným VW Golf do Prahy na obchodní schůzku a cestou si v servisu vyzvedl svůj Porsche Cayenne a VW vrátil. Následně jeho stopa končila. Příbuzní se na policii obrátili v pondělí večer a kriminalisté začali případ prověřovat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám