Hlavní obsah

Hádka o nářadí na Zlínsku vygradovala, otec bodl syna do břicha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hádka kvůli nářadí mezi otcem a synem v obci poblíž Luhačovic na Zlínsku skončila na začátku srpna neštěstím. Sedmašedesátiletý muž bodl svého syna (47) do břicha. Mladší muž musel okamžitě podstoupit operaci. Senior byl obviněn z pokusu o těžké ublížení na zdraví, za což mu v případě uznání viny hrozí až deset let vězení.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Nešťastná událost začala telefonátem seniora na tísňovou linku policie s tím, že ho fyzicky napadl vlastní syn,“ uvedla ve čtvrtek mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že hádka mezitím vygradovala.

„Starší z mužů vzal do ruky kuchyňský nůž s dvanácticentimetrovou čepelí a ve vzteku a pod vlivem alkoholu bodl svého syna do břicha,“ uvedla Kozumplíková. Zraněného odvezla jeho přítelkyně do nemocnice.

Dechová zkouška u seniora ukázala 1,32 promile alkoholu. Policisté ho zadrželi a odvezli do policejní cely, odkud ho po nezbytných úkonech následující den propustili. Muž se ke svému neuváženému činu přiznal a vyjádřil lítost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám