Hlavní obsah

Hádka na Benešovsku skončila pobodáním

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šternov

Ve Šternově na Benešovsku se v neděli večer pohádali dva muži, načež jeden druhého pobodal. Podezřelého policisté zadrželi, zraněného pak do nemocnice transportoval vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Kriminalisté na místě pobodání na BenešovskuVideo: Novinky

 
Článek

„Zraněného muže, který po hádce a následném napadení utrpěl bodné poranění, transportoval do nemocnice vrtulník,” řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Richterová.

Zmatky ohledně místa činu

Policie nejprve přijala oznámení o pobodaném muži ve Vlašimské ulici v Benešově. Ten měl utrpět bodnou ránu v oblasti břicha. Přivolaní policisté a kriminalisté ale záhy zjistili, že v Benešově k pobodání nedošlo. K hádce a následnému útoku mělo dojít v 15 kilometrů vzdáleném Šternově na Benešovsku. Podle informací z místa měl pak zraněného muže do Benešova odvézt autem jeho kamarád.

Policisté se proto vydali do obytného domu ve Šternově, kde ještě ve večerních hodinách zadrželi podezřelého muže. S největší pravděpodobností se jednalo o cizince.

Kriminalisté se případem i nadále zabývají. Přesnou právní kvalifikaci kriminalisté pravděpodobně stanoví až po výslechu podezřelého a po zjištění informací ke zdravotnímu stavu pobodaného muže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám