Hlavní obsah

Dva mrtví po střelbě v lékařské ordinaci v Praze

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policisté od pátečního odpoledne vyšetřují střelbu v zubní ordinaci v Praze – Podolí. Svědci po 13. hodině slyšeli výstřely a zavolali policii. Ta potvrdila dva mrtvé, jedná se o 63letého muže a 59letou ženu.

Muž zastřelil manželku v zubařské ordinaciVideo: Novinky

 
Článek

Podle informací policie z místa zastřelil muž manželku, která měla v domě zubní ordinaci. Do té měl přijít, pravděpodobně pak následovala hádka. Oba vyšli na dvůr, kde muž ženu zastřelil. Pak muž zašel zpět do ordinace a obrátil zbraň proti sobě.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Pracovníci pohřební služby vynášejí v rakvi tělo jedné z obětí tragické střelby

„Deset minut po jedné hodině odpoledne přijali policisté informaci o střelbě v lékařské ordinaci v pražském Podolí. Na místě zemřeli dva lidé, kriminalisté jsou stále na místě,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Podle svědka byli manželé v rozvodovém řízení a muž trpěl rakovinou.

Záchranáři přijali první hlášení o případu 11 minut po jedné hodině, na místo ihned vyjelo několik posádek. V Doudově ulici v klidné vilové čtvrti byl první vůz v 13:18. Postřeleným ale nemohli pomoci, zranění byla smrtelná.

Vyšetřovatelé na místě stále pracují. Policie okolí uzavřela.

Reklama

Výběr článků

Načítám