Hlavní obsah

Dva lidé zemřeli před závodem do vrchu na Teplicku

• Aktualizováno

Tragická dopravní nehoda se stala během tréninku na sobotní závod do vrchu Carbonia Cup na Teplicku. Jedna z posádek vylétla ze silnice a narazila do stromu. Na místě zůstali dva mrtví lidé. Novinkám to potvrdili pořadatelé závodů.

Článek

"Měli jsme tu nehodu, při které zemřel řidič a jeho spolujezdec. Při tréninku to šoupnul do stromu,“ řekl pořadatel Ludvík Andrle. Blíže se k události nechtěl vyjadřovat, protože se prý jedná o jeho blízké.

Podle svědků události se nehoda stala kolem jedenácté hodiny poblíž obce Dlouhá louka na Teplicku, kde řidič nezvládl zatáčku.

Oběťmi nehody jsou muži z Teplicka ve věku 30 a 21 let. Příčinu tragédie vyšetřovatelé zkoumají. Závod, který měl pokračovat i v neděli, pořadatelé po tragické nehodě zrušili.

Automobilové závody mají mnohdy tragický konec. Například v předešlých týdnech havaroval při rallye i zpěvák a závodník Daniel Landa. V červnu pak havarovala jedna z posádek rallye v Třebíči. Zde zahynul po nárazu do stromu Miroslav Levora a jeho spolujezdkyně Pavla Třebínová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám