Hlavní obsah

Důchodce zemřel pod koly vlaku poté, co naskakoval za jízdy

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

O život přišel v neděli po 13. hodině 66letý důchodce ze Sokolova, který za jízdy naskakoval na karlovarském Horním nádraží do rozjetého rychlíku z Chebu do Prahy a skončil zapříčen mezi koly vagónu.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Jedná se o nešťastnou náhodu,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Pavel Valenta. „Muž naskakoval za jízdy do vlaku, ale ze schůdků vagónu sklouzl, vlak jej zachytil a strhl pod kola vagónu,“ pokračoval mluvčí. „Zranění, která u toho utrpěl, nebyla slučitelná se životem,“ dodal.

„Vyprošťovali jsme tělo muže zapříčené mezi koly vagónu,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal. Podle informací Práva si muž z rychlíku odskočil pro občerstvení do stánku na perónu, ale než jej stačil pořídit, vlak byl vypraven a rozjel se. Proto muž naskakoval do rozjetého vlaku.

Rychlík z Karlových Varů dál nepokračoval a cestující byli přesměrováni do následujícího rychlíku, který jel o dvě hodiny později.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám