Hlavní obsah

Drahé hodinky v balíku cestovaly republikou. Když se vrátily prodejci, byla z nich jablka

Právo, pem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Měsíc a půl cestovala zásilka drahých hodinek republikou z Olomouce do Karlových Varů, až se zboží záhadně změnilo z náramkových hodinek na jablka. Zboží si nakonec převzal odesílatel, který vše oznámil na policii.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Zákazník z Karlových Varů si přes internetový portál objednal jedny náramkové hodinky, které mu byly letos 21. května zaslány z Olomouce prostřednictvím přepravní společnosti. Kupující si však zásilku nevyzvedl a ta se vrátila do sídla přepravce. Zde byl balíček přelepen a opětovně odeslán do Karlových Varů, kde si jej však ani na druhý pokus zákazník nepřevzal.

„Nedoručená zásilka se nakonec 9. července vrátila zpět k prodejci, který však po rozbalení balíčku zjistil, že se uvnitř místo náramkových hodinek za téměř 14 tisíc korun nacházejí tři jablka. Zloděj za blíže nezjištěných okolností zásilku rozbalil, odcizil z ní náramkové hodinky, vložil dovnitř jablka, balík přelepil páskou a vrátil odesílateli – prodejci,“ řekl Právu ve středu olomoucký policejní mluvčí Libor Hejtman.

Pachateli, bude-li dopaden, hrozí za krádež až dva roky za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám