Hlavní obsah

Dopravní nehody si o víkendu vyžádaly osm obětí

Na českých silnicích během víkendu zemřelo osm lidí. Jde tak o nejhorší víkend od počátku letošního roku. Nejtragičtější byla sobotní nehoda dvou osobních aut na okraji Slaného na Kladensku, která si vyžádala čtyři lidské životy.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Při sobotní nehodě u Slaného zemřeli čtyři lidé.

Článek

Při nehodě u Slaného zemřeli čtyřiašedesátiletý řidič a šedesátiletá spolujezdkyně z auta Kia a pětadvacetiletá řidička z druhého osobního auta Citroen. Další mrtvý, čtrnáctiletý chlapec, který podlehl zraněním večer v nemocnici, cestoval jako spolujezdec v citroenu. Při nehodě byl ještě těžce zraněn dvaadvacetiletý mladík. [celá zpráva]

Pátou obětí ve Středočeském kraji je seniorka, která zahynula po nehodě na Nymbursku.

Pátou obětí ve Středočeském kraji je seniorka, která zahynula po nehodě na Nymbursku. Další tragická nehoda se stala v sobotu v Pardubickém kraji. Policie vyšetřuje úmrtí asi osmašedesátiletého cyklisty. Lidé muže již bez známek života nalezli v sobotu kolem poledne u cesty v pardubické čtvrti Doubravice.

V neděli na českých silnicích zatím zemřeli dva lidé. Jeden člověk zemřel večer při srážce vlaku s osobním autem na Nymbursku. Druhá tragická nehoda se stala mezi obcemi Strýčice a Dobčice na Českobudějovicku, zahynul při ní devětadvacetiletý řidič osobního automobilu z Prachaticka. Řidič z dosud nezjištěných příčin přejel při průjezdu pravotočivé zatáčky do protisměru a čelně narazil do stromu u silnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám