Hlavní obsah

Devatenáctiletá řidička narazila do matky s kočárkem

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÝ JIČÍN

Dvě děti a jednu dospělou ženu srazila ve čtvrtek devatenáctiletá řidička v novojičínské městské části Libhošť. Nejhůře dopadla desetiletá dívka, která utrpěla zlomeninu bércové kosti.

Článek

Nehoda, která jen shodou okolností nedopadla tragicky, se stala ve chvíli, kdy čerstvá držitelka řidičského průkazu jela s volkswagenem směrem na Borovec. Pravou částí auta narazila do ženy s kočárkem.

"Třicetiletá chodkyně utrpěla poranění pravého kolena. Její dvouleté dceři, která seděla v kočárku, bylo při střetu způsobeno pohmoždění rtů a jazyka," uvedl mluvčí policie Libor Tomšík s tím, že obě ženy byly po ošetření propuštěny do domácího léčení.

Hůře na tom ale je desetiletá dívka, která šla za kočárkem. "Dívenka byla s těžkou zlomeninou bérce převezena do Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě," dodal Tomšík.

Dechová zkouška u řidičky vyloučila požití alkoholu, nicméně ji pravděpodobně čeká trestní stíhání pro ublížení na zdraví z nedbalosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám