Hlavní obsah

Devadesátiletý senior v Modřanech přemohl 35letého lupiče

Novinky, Michal Sobotka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na autobusové zastávce v pražských Modřanech v sobotu přemohl devadesátiletý senior pětatřicetiletého lupiče. Senior pomohl ženě, které se o 55 let mladší muž pokusil ukrást batoh. Při přetahování útočníka přemohl, dostal ho na zem a zalehl ho.

BEZ KOMENTÁŘE: IncidentVideo: Policie ČR

 
Článek

„Muž přišel k ženě, která čekala na autobus. Začal si ji natáčet na mobil, pak se jí pokusil sebrat batoh. Senior ale ženu začal bránit. Když ho povalil na zem, seběhli se na místo další lidé, kteří se zadržením lupiče pomohli,“ uvedl na webu policie její mluvčí Jan Daněk.

Zdánlivě nerovný souboj zachytily bezpečnostní kamery. Ženy se kromě seniora nikdo z přítomných nezastal. Až po přetahování na místo doběhli další lidé, kteří se zadržením lupiče pomohli.

BEZ KOMENTÁŘE: PoškozenáVideo: Policie ČR

Pětatřicetiletý cizinec skončil v policejní cele. Je podezřelý z trestného činu loupeže a hrozí mu až deset let vězení. Poškozená žena však během zadržování z místa události odešla, kriminalisté by s ní potřebovali mluvit. Policie proto vyzvala, aby se ona sama, nebo lidé, kteří ji poznají, ozvali na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám