Hlavní obsah

Další oběť povodní, našli tělo šestiletého chlapce

KRASLICE

Záchranáři našli u Rotavy u Kraslic tělo šestiletého chlapce, který v neděli spadl do řeky Svatavy. Bylo asi deset kilometrů od místa, kde zmizel.

Článek

Informoval o tom mluvčí záchranky v Karlovarském kraji Lukáš Hutta. Tělo lidé, kteří po chlapci pátrali čtyři dny, našli pozdě odpoledne.

"Kátce po čtvrté hodině odpoledne oznámil na linku 158 šestačtyřicetiletý muž, že v řece Svatavě v prostoru u Benešovy pily nalezl utonulého chlapce," potvrdila mluvčí sokolovské policie Blažena Kašparová.

Malý Pavlík si v neděli u Kamenného potoka hrál se sestrou a dalšími dvěma chlapci na schovávanou. Spadl do rozvodněného toku a proud ho odnesl až do řeky Svatavy.

Dítě hledaly desítky lidí i v noci, na pomoc záchranáři přivolali i vrtulník.

Chlapec je už sedmou obětí letošních povodní. Minulý týden utonuli například dva muži, kteří sjeli autem do vody v Terezíně. V Boňově na Třebíčsku se utopil v potoce i šestiletý chlapec, kteý spadl do nezakrytého otvoru požární vpusti. Děti při hře otvor přeskakovaly. [celá zpráva]

V nepřímé souvislosti s povodněmi zemřel i pětačtyřicetiletý muž ve Veselí nad Lužnicí. Dostal infarkt, když stěhoval nábytek před vodou.

Vzhledem k množství neslušných a nemorálních příspěvků byla diskuze u tohoto článku zrušena.

Reklama

Související témata:

Související články

Pětiletý chlapec utonul v požární vpusti

Pětiletý chlapec z Boňova na Třebíčsku zahynul poté, co při přeskakování otevřené kanalizační vpusti na návsi obce spadl dovnitř a pohltila ho voda. Hasiči...

Výběr článků

Načítám