Hlavní obsah

D1 směr Brno je stále uzavřená, při hromadné nehodě jeden člověk uhořel, 10 zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Psáře (Benešovsko)

Po nedělní tragické hromadné nehodě na Benešovsku je provoz na dálnici D1 obnoven na Prahu, směr na Brno zůstává stále uzavřený. Na Prahu se v místě nehody jezdí jedním pruhem. Policie to v pondělí ráno uvedla na Twitteru.

BEZ KOMENTÁŘE: Do policistů odklánějících dopravu na D1 narazilo autoVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Po nehodě, která se stala v neděli kolem 19:30 hodin ve směru na Brno, shořela čtyři auta, jeden člověk uhořel, deset lidí ošetřili záchranáři, dva ze zraněných mají středně těžká poranění.

Na 49. kilometru havarovalo pět osobních aut a jeden nákladní vůz – cisterna, která se převrátila přes oba jízdní pruhy a začala hořet.

Dalším vážně zraněným je policista, který kvůli této nehodě odkláněl provoz na dálnici na 34. kilometru. Náraz jiného vozu jej odmrštil od policejního auta. „S vážnými mnohočetnými poraněními a po nezbytném zajištění na místě ho vrtulník přepravil do nemocnice v pražských Střešovicích,” uvedla mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

BEZ KOMENTÁŘE: Následky tragické hromadné nehody na D1Video: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická hromadná nehoda zablokovala dálnici D1, shořela cisterna i osobní auta

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám