Hlavní obsah

Cyklistu na Vsetínsku zabilo auto. Řidič ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Muž s jízdním kolem nepřežil v úterý ráno v Hošťálkové na Vsetínsku srážku s autem. Řidiče, který z místa nehody utekl, se policii podařilo vypátrat. Případ policisté nadále vyšetřují, pracují i s verzí násilného trestného činu. Uvedl to policejní mluvčí Petr Jaroš.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdravotnická záchranná služba

Článek

Nehoda se stala na silnici II/437 poblíž středu obce. Oznámení o muži sraženém na vozovce přijala policie okolo 08:00. Policisté podle Jaroše zatím nevědí, jestli muž před srážkou na kole jel, nebo jej vedl.

„Prvotní informace nasvědčovaly dopravní nehodě, kriminalisté však pracují i s verzí, že mohlo dojít k jinému násilnému činu. Momentálně zjišťujeme všechny související okolnosti. Pátrání po řidiči, který z místa tragédie utekl, bylo i díky všímavým spoluobčanům úspěšné,” uvedl mluvčí.

Motorkář nepřežil havárii v Olomouci

Krimi

Pakliže se potvrdí původní informace, že muž zemřel při havárii, byl by podle dostupných údajů 21. obětí letošních dopravních nehod ve Zlínském kraji. Za loňský rok si vyžádaly nehody na silnicích v regionu podle oficiálních policejních statistik 19 lidských životů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám