Hlavní obsah

Cyklista na Olomoucku zkolaboval při jízdě na kole. Policie zjišťuje jeho totožnost

Olomouc

Starší cyklista zemřel v neděli odpoledne na Olomoucku. Svědci se muže ještě snažili oživit, ale nebyli úspěšní. Policistům se zatím nepodařilo zjistit totožnost cyklisty, proto požádali o pomoc veřejnost.

Foto: Policie ČR

Kolo zemřelého muže

Článek

Muž zkolaboval kolem 18. hodiny mezi obcemi Velká Bystřice a Olomouc - Lošov u překladiště dřeva. Na pomoc mu okamžitě přispěchali další cyklisté, kteří mu poskytli první pomoc.

„Ani přes rychlou pomoc svědků a přivolaných policistů a záchranářů se muži již nepodařilo pomoci,“ informovala mluvčí policie Jiřina Vybíhalová.

Podle ní kriminalisté dosud nezjistili jméno zemřelého, proto zveřejnili fotografie jeho kola a helmy. Muž byl podle nich ve věku 60 až 70 let, vysoký 173 až 176 cm, zavalitější postavy, měl krátce střižené prošedivělé vlasy, modrošedé oči a měl oholenou tvář. Na zápěstí měl pánské náramkové hodiny na černém koženém řemínku.

Foto: Policie ČR

Helma, kterou měl muž na hlavě.

„S největší pravděpodobností se léčil se srdcem. Na sobě měl krátké teplákové kraťasy a tričko světle hnědé barvy. Na místo cyklista přicestoval na pánském jízdním kole zn. KTM Ultra Flite,“ popsala mluvčí.

Informace o jeho totožnosti přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám