Hlavní obsah

Čtyři zranění po srážce autobusu a dvou aut

STŘEDNÍ ČECHY

V úterý před polednem se na silnici první třídy v Líbeznicích u Prahy u čerpací stanice srazil autobus s nákladním a osobním vozidlem. Při nehodě byli zraněni čtyři lidé, z toho jednoho transportoval do nemocnice vrtulník. Nehoda dočasně silnici zablokovala.

Článek

"Na místo vyjely tři posádky záchranné služby a vrtulník. Z místa byli tři lidé odvezeni a jeden byl po ošetření propuštěn. Muž se zhmožděnými žebry byl převezen do nemocnice v Brandýse na chirurgickou ambulanci. Dalšího jsme po krátkodobém bezvědomí převezli do nemocnice v Praze na Bulovce," uvedla mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková.

Pro nejvážněji zraněného muže, pravděpodobného viníka nehody, přiletěl vrtulník. "Z místa jsme do nemocnice v Praze-Střešovicích transportovali cca 55letého muže. Byl v bezvědomí a musel být napojen na dýchací přístroje. Utrpěl mnohočetná poranění, mimo jiné přišel o ucho, měl poraněnou páteř a zlomenou stehenní kost," doplnila mluvčí pražské záchranné služby Simona Cigánková.

Podle mluvčí středočeské policie nehodu zavinil řidič fabie, který přijížděl z vedlejší silnice, nedal přednost při vjíždění na hlavní silnici a střetl se s přijíždějící dodávkou Peugeot. Za ní jedoucí osobní vůz peugeot se sice vyhnul dodávce, ale narazil do fabie. Do ní vzápětí narazil i autobus, který skončil v poli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám