Hlavní obsah

Cisterna se zlomila na Pražském okruhu na stejném místě, kde kamión zdemoloval kabinu

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zaklíněná cisterna převážející motorový olej zkomplikovala v pátek dopoledne dopravu na Pražském okruhu. Vůz se takzvaně zlomil do jedničky. Nikdo se naštěstí nezranil. Nehoda se stala na stejném místě, kde v pondělí řidič kamiónu zdemoloval kabinu o dopravní tabuli.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda cisterny na Pražském okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Havárie se stala na 18. kilometru ve směru na letiště před desátou hodinou.

„Vozidlo poničilo při nehodě asi 50 metrů svodidel. Podle prvních informací převážený olej z cisterny neunikl,“ uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan s tím, že příčiny nehody policisté zjišťují.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaná cisterna na Pražském okruhu

„Na Pražském okruhu v oblasti Ořechu zasahovala jedna jednotka pražských hasičů. Po zhodnocení situace na místě události bylo zjištěno, že asistence hasičů není na místě potřeba,“ konstatoval mluvčí hasičů Martin Kavka.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaná cisterna na Pražském okruhu

V pondělí na stejném místě havaroval kamión, jehož řidič zdemoloval kabinu o dopravní tabuli. Následně se tam při kolizi střetlo dalších sedm kamiónů a dodávka. Zranili se dva lidé.  [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič zdemoloval na Pražském okruhu kabinu kamiónuVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám