Hlavní obsah

Chtěl znásilnit 80letou dámu

Novinky, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘÍBOR

Osmdesátiletou stařenku, žijící v domě s pečovatelskou službou v Příboře na Novojičínsku, se v pátek pokusil znásilnit 45letý muž. K souloži nedošlo jen díky tomu, že pachatele zradilo mužství.

Foto: Vratislav Konečný
Článek

Místní chlípník, který se předtím posilnil větším množstvím alkoholu, vstoupil do bytu ženy neuzamčenými dveřmi. Nic netušící důchodkyni vzbudil a začal ji osahávat. "Potom ji povalil na zem vedle postele a plenou jí ucpal ústa, aby nemohla křičet o pomoc," uvedla krajská policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková

Umlčenou stařenku poberta svlékl do naha a položil ji na postel. "Pak na ni ulehl a pokusil se vykonat soulož. To se mu pro fyzickou indispozici nepodařilo," řekla policejní mluvčí. Pachatel pak začal důchodkyni vyhrožovat zabitím, pokud někomu řekne, co se stalo. "Když mu žena slíbila, že může přijít druhý den, oblékl se a z místa činu odešel," uvedla Bednarčíková.

Policie jednala rychle

Policisté z obvodního oddělení v Kopřivnici pachatelé zadrželi krátce po činu v silně podnapilém stavu. Byl obviněn z pokusu o znásilnění, porušování domovní svobody a násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám