Hlavní obsah

Chlapec z Varnsdorfu bojuje o zrak, někdo po něm hodil plechovku s kyselinou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Varnsdorf

Jedenáctiletý chlapec z Varnsdorfu v sobotu utrpěl popáleniny v obličeji, hrozí mu vážné poškození zraku. Chlapec vypověděl, že si hrál na hřišti a někdo po něm znenadání hodil plechovku s neznámým obsahem.

Článek

Policie zranění chlapce potvrdila bez bližších informací o tom, jak k němu přišel. Po ošetření ve Varnsdorfu byl transportován do pražské vinohradské nemocnice.

"Varnsdorfská nemocnice přijala po 17. hodině chlapce na ošetření. Měl nějaké zranění v obličeji, pravděpodobně popáleniny. Byl transportován na specializované pracoviště do Prahy," řekla policejní mluvčí Marie Pivková.

Zraněný chlapec je mimo ohrožení života. Má ale poraněný obličej včetně očí, a i když zatím nemá poškozené vidění, poranění se prý mohou vyvíjet.

"Hrál si prý na dětském hřišti a nějaký starší kluk po něm hodil plechovku s neznámým obsahem a její obsah ho poleptal. Pak si toho moc nepamatuje," uvedl pod podmínkou anonymity zdroj blízký případu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám