Hlavní obsah

Čekal na výsledky vyšetření a napadl sestřičku zezadu nožem

Novinky, kub
Znojmo

Nebezpečný incident vyšetřují policisté ve Znojmě. Podle zdravotníků jeden z pacientů, který čekal na výsledky vyšetření, zničehonic zaútočil na zdravotní sestru nožem. Násilníka zneškodnil zdravotník, který byl poblíž.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Případ vyšetřujeme jako nebezpečné vyhrožování,“ sdělil Novinkám v úterý mluvčí policie Petr Zámečník s tím, že kriminalisté již muže obvinili.

Incident se podle mluvčího stal minulý týden v pátek na příjmovém oddělení. Podle sdělení nemocnice, která se o případu v pondělí zmínila na svém facebookovém profilu, měl muž právě čekat na výsledky vyšetření.

Bude to jako v Ostravě, hrozil prý muž nemocnici v Hradišti. Nakonec byl propuštěn

Krimi

„Napadl zcela bezdůvodně nožem sestřičku. Ta byla v době útoku otočená zády. V okamžiku, kdy nad ní stál s napřaženou rukou, ve které držel ostrý zalamovací nůž, se pootočila a uviděla jej. Chtěla mu nůž z ruky vyrazit, což se jí nepodařilo, duchapřítomně však zavolala pomoc,“ napsala nemocnice.

Na pomoc přiběhl kolega napadené ženy, který útočníka srazil na zem. Zda to byl lékař, nebo zdravotní bratr, nemocnice neuvedla.

V nemocnici ve Slaném postřelili agresivního pacienta

Krimi

Policie ani nemocnice rovněž neupřesnily věk a národnost útočníka. „Zdravotní problémy pacienta nesouvisely s koronavirovou infekcí. Další podrobnosti nemůžeme sdělit,“ řekla Novinkám mluvčí nemocnice Petra Veselá.

Reklama

Výběr článků

Načítám