Hlavní obsah

Část metra C nejela, v kolejišti zemřela žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pád ženy pod soupravu metra ve stanici Budějovická zastavil ve středu odpoledne provoz na části trasy C. Dopravní podnik zavedl v úseku Pražského povstání a Kačerov náhradní autobusovou dopravu. Provoz byl obnoven v 19:20, metro tak nejelo téměř dvě hodiny.

BEZ KOMENTÁŘE: Záchranáři před stanicí metra BudějovickáVideo: Novinky

 
Článek

Žena spadla pod soupravu metra okolo půl šesté. Dopravní podnik krátkodobě zastavil veškerý provoz na trase C a na místo přivolal záchranáře.

Po zhruba deseti minutách dopravní podnik zprovoznil metro mezi stanicemi Letňany - Pražského povstání a Kačerov - Háje.

Podle mluvčí pražské záchranky Jiřiny Ernestové spadla pod soupravu zhruba třicetiletá žena. "Utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla," řekla Ernestová.

Nehodou už se zabývají kriminalisté. Ti také budou zjišťovat, zda šlo o nešťastnou náhodu, nebo například o sebevraždu. Tělo ženy vytáhli z kolejiště hasiči dopravního podniku. Stanice metra byla na několik hodin zcela uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám