Hlavní obsah

Bývalé družce muž zabodl do stehna nůžky

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Policisté od středy tohoto týdne stíhají dvaatřicetiletého muže. V Moravském Berouně fyzicky napadl svou bývalou družku, mimo jiné jí zabodl do nohy nůžky. Bránil jí také v přivolání pomoci. Skončil ve vazbě.

Článek

Policisté stíhají muže pro trestné činy násilí proti skupině obyvatelů a jednotlivci, omezování osobní svobody a pokusu ublížení na zdraví. Muž přitom expřítelkyni napadl hned ve dvou případech.

Čtyřiatřicetiletou ženu napadl nejdříve 18. února v bytě v Moravském Berouně. „Pod pohrůžkou zabití jí bránil přivolat pomoci, povalil jí na podlahu, kde jí několikrát uhodil. Poté ji bodl nůžkami do stehna levé nohy,“ řekla mluvčí policie Pavla Tušková.

Vše pokračovalo také v sobotu 23. února, tentokrát před jedním z domů. „Ženu svalil na zem a několikrát ji kopnul do různých částí těla. Napadená žena začala křičet, proto útoků na chvíli nechal, po příchodu do byt ale ženu opět napadl,“ doplnila mluvčí.

Podle policisté vzal muž ženě také mobilní telefon, ze kterého po rozlomení vyndal SIM kartu, aby si žena nemohla přivolat pomoc. Vazbu policisté na muže uvalili ještě téhož dne.

Reklama

Výběr článků

Načítám